Blog Başlık

  • Aralık 12, 2022

    Yurdumuzun leziz kuru patlıcan kültürünü Bi’Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı ile buluşturmaya ne dersiniz? Eğer ki bu tarifi hala denemediyseniz, büyük bir lezzet şöleninden eksik kalmışsınız demektir. Tarifimizin detaylarına geçmeden önce, iyi bir zeytinyağlı kuru patlıcan dolması için tane sumak ve sumak ekşisi edinmeyi unutmayın. Şimdi, bu lezzetli yemeğin detaylarına geçelim.

    Ekşili Zeytinyağlı Kuru Patlıcan Dolması
  • Kasım 29, 2022

    Kış sebzelerinin en lezzetlisi ve Bi’Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağının benzersiz aromasına en çok yakışan sebzesi pırasa, bağışıklık sistemi için oldukça önemli olmakla birlikte iyi bir diyet lifi olarak da tüketilmektedir. Zeytinyağlı Pırasa yemeği ise, kış sofralarının vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkmakta. Haydi gelin, zeytinyağı ve pırasanın bu ahenkli buluşmasının detaylarına geçelim.

    Zeytinyağlı Pırasa Tarifi
  • Kasım 03, 2022

    Nohut ve tahinin ahenkli buluşması ile ortaya çıkan nefis bir meze… Baharatlar ve limon ile taçlandırılan Humus, bitki esaslı bir protein kaynağı olarak karşımıza çıkmaktadır. Hem salata hem dip sos hem de meze olarak servis edilebilen ve Orta Doğu’dan kopup sofralarınızın vazgeçilmez lezzeti haline gelen Humus’un tarif detaylarına geçelim.

    Bi’Zeytin ile Humus Tarifi
  • Ekim 27, 2022

    Sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli akşamların vazgeçilmez lezzetlerinden olan Fava, özellikle Ege ve Yunan mutfağıyla özdeşleşen ve kuru bakla ile hazırlanan bir mezedir. Bağışıklık sistemini güçlendirmesini ve böbreklerin sağlıklı çalışmasını sağlayan bakla ile hazırlanan bu lezzetli mezenin tarif detaylarına geçelim.

    Bi’Zeytin ile Fava Tarifi
  • Mayıs 23, 2022

    Günümüzde kirpik bakımı için birçok ürün bulunmaktadır. Ancak bunların çoğu içerisinde kimyasal maddeler içerdiğinden dolayı kirpiklerimize bakım yaptığımızı zannederken aslında kirpiklerimizi yıpratıyor. Dışarıda satılan her ürünü deneyip memnun kalmadıysanız evde yapabileceğiniz doğal tedavi yöntemleri ile kirpiklerinizin uzamasını ve dolgun olmasını sağlayabilirsiniz. Bu yöntemlerden biri ise zeytinyağı.

    Kirpik Bakımında Zeytinyağı Nasıl Kullanılır?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR