Blog Başlık

  • Nisan 28, 2021

    Et yemek istemediğiniz ama doyurucu ve lezzetli bir şeyler hazırlamak istediğiniz akşamlar için harika bir tarifimiz var; tatlı patates kumpir!

    Kumpir, her besin grubunu tek bir tabakta birleştirmek için ideal bir stratejidir. Ayrıca, farklı görüntüsü ile çocukların ilgisini çekmek için de harika bir seçim olabilir. Bu tarif ise, doyurucu bir vejetaryen yemeği olarak sofradaki herkesi memnun edecek etsiz bir yemektir.

    Bi’Zeytinyağlı Tatlı Patates Kumpir
  • Nisan 27, 2021

    Zeytinyağı ve aromatik baharatlar ile lezzetlendirilen Akdeniz mutfağının klasiklerinden biri olan tavuk butlarının bu lezzetli versiyonuna bayılacaksınız. Pratik, lezzetli ve hafif bir tarif ile daha karşınızdayız!

     

    Akşam yemeği için pratik bir tarif mi arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz! Yumuşak ve sulu tavuk butları için, tek ihtiyacınız olan bolca aromatik baharat, kaliteli bir zeytinyağı ve marinasyon için biraz zaman. Geriye yalnızca fırında pişirmesi kalıyor.

    Akdeniz usulü zeytinyağlı tavuk but
  • Nisan 27, 2021

    Kek ve diğer birçok hamur işinin yapımında tereyağı geleneksel bir malzeme olsa da, artık daha fazla kişi zeytinyağın lezzetinden yararlanmayı tercih ediyor. Zeytinyağı, yoğun lezzeti ile kekin lezzetini bir üst seviyeye taşırken, sağlık faydaları ile de gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz lezzetler ortaya çıkarıyor.

    Her lokmada nemli dokusu ve hoş aroması ile bu zeytinyağlı kek; bal, limon sosu ve üzerindeki kırmızı meyveleri ile hem damaklara hem de gözlere hitap ediyor!

     

    Zeytinyağlı Ballı Kek
  • Nisan 20, 2021

    Fırında pişirme, hem balığın proteinini korumasını sağlar hem de pişirmenin kolay ve sağlıklı bir yoludur. Ve zeytinyağı ile pişirmek, bunu daha üst bir seviyeye taşır.

    Bunun için, lezzetli bir natürel sızma zeytinyağı kullanmanız gerekir. Çünkü, fırında pişirme işlemi sırasında balık, yağın lezzetinin çoğunu çekecektir. Bu tarifte, zeytinyağı ile pişen balığın lezzetini arttırmak için limon, sarımsak ve kekik gibi aromalar tercih ettik. Ancak, damak zevkinize göre biberiye gibi farklı baharatlar da ekleyebilirsiniz.

    Zeytinyağlı somon tarifi
  • Nisan 16, 2021

    Ramazan ayının en güzel yanlarından biri, sıcacık pidenin tüm sofrayı saran kokusu ve lezzetidir. İftar sofraları onunla şenlenir ve orucu açmak için hiçbir şey onun kadar iyi değildir!

    Pide kuyruğuna girmek istemiyorsanız ya da evde kendi Ramazan pidesini yapmak istiyorsanız, bu kolay tarifi deneyebilirsiniz. Ayrıca, kendinizi Ramazan ile sınırlandırmanıza da gerek yok. Yılın herhangi bir zamanında, bu lezzetli ve pratik pidenin tadını çıkarabilirsiniz.

    Zeytinyağlı ramazan pidesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR