Blog Başlık

  • Mayıs 16, 2022

    Her mevsim tüketilmesi gereken mucizevi besin zeytinyağı yazın hafif yemekler tüketildiği için daha sık sofralarımızda yer almaya başladı. Son yıllarda kronik hastalıklar ve kanser dâhil pek çok hastalıkta diyete zeytinyağının önemi vurgulanıyor. Zeytinyağının antioksidan, antienflamatuvar, antiatherojenik, anti-ülser, antikanserojen, antimikrobiyal, antidiyabetik, sinir sistemini koruyucu, deriyi koruyucu ve yaşlanmaya karşı etkileri bulunuyor.

    Zeytinyağının Mucizeleri
  • Mayıs 09, 2022

    Birçok lezzetli tarifte kendine yer bulan patlıcan, sağlık açısından oldukça faydalı bir sebzedir. İçeriğinde bulunan demir, fosfor ve vitaminler sayesinde kalp sağlığını korumasıyla bilinir. Kızartma, közleme ve fırınlama teknikleri ile pişirilen patlıcanları bu kez rulo yapımında kullanıyoruz. İç harcı domatesli soğan ile doldurulan zeytinyağlı patlıcan ruloları nasıl yapılır sorusu için tarif detaylarına geçebiliriz.

    Bi’Zeytin ile Patlıcan Ruloları Tarifi
  • Nisan 21, 2022

    Ramazan’ın keyifli iftar sofralarının en lezzetli tariflerinden biri olan Mantı ile sofraları şenlendirmeye ne dersiniz? Dünya’nın her yerinde farklı çeşitlerle ve isimlerle yapılan mantının en güzeli Bizim Un ile yapılanı. Atalık tohumlarından elde ettiğimiz Bizim Un ile daha sağlıklı ve daha lezzetli bir mantı yapabilirsiniz. 

    Bizim Un ile Ev Mantısı Tarifi
  • Nisan 21, 2022

    Uzun saatler aç kaldığımız, beslenme düzenimizin oldukça değiştiği Ramazan günlerinde dengeli beslenmek çok önemlidir. Daha enerjik ve daha sağlıklı olmak için iftarda ve sahurda yediklerimize dikkat etmemiz gerekmektedir. İftarda veya sahurda tüketebileceğiniz çok hafif bir salata tarifiyle karşınızdayız. Bi’Zeytinli Semizotu Salatası için ihtiyacımız olan malzemelere göz atalım.

    Bi’Zeytinli Semizotu Salatası Tarifi
  • Nisan 21, 2022

    Bu iftarda patlıcanın en güzel hali olan Karnı Yarık’ı yapıyoruz. Yanında pilav ve cacık ile lezzetine lezzet katabilirsiniz. Bu tarifi fırında rahatlıkla pişirebilirsiniz. Bi’Zeytin Zeytinyağı ile hazırlayabileceğiniz tarifin detaylarına geçelim.

    Bi’Zeytin ile Karnı Yarık Tarifi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR