Blog Başlık

  • Eylül 01, 2021

    Daha önce zeytin reçeli duymamış ve tatmamış olanlar bu tarifimize çok şaşıracak! Kahvaltı masanıza tadı ve görüntüsüyle renk katacak olan bu reçelin dokusuna hayran kalacaksınız. Rengi ve eşsiz lezzeti ile büyüleyen zeytin reçeli, bir dilim ekmek üzerine konuk olmak için sabırsızlanıyor. O zaman ihtiyacımız olan malzemelere göz atalım.

    Bi’Zeytinli Zeytin Reçeli Tarifi
  • Ağustos 17, 2021

    Evinizin mis gibi ekmek kokularının saracağı ve mahallenizdeki fırından daha güzel ekmekler yapmaya hazır olun. Kendi evinizde ve kendi ellerinizle yapacağınız bu ekmek tarifine bayılacaksınız! Çıtır çıtır, mis kokulu ekmek tarifinde ihtiyacınız olan malzemelere bir göz atalım.

    Bi’Zeytinli Ekmek Tarifi
  • Ağustos 17, 2021

    Türkiye’de hemen hemen her yörede sevilen enginar doğal bir antioksidan kaynağıdır. Karaciğer dostu olan ve yüksek seviyede vitamin içeren enginar, düşük kalori oranıyla da sağlığımıza birçok faydası vardır. Bu özellikleri sayesinde zeytinyağlı tariflerin başını çeken baklalı enginar tarifi, eşsiz tadı ve ağızda eriyen dokusu sayesinde davet sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Malzemeleriniz hazırsa tarifimize başlayabiliriz.

    Zeytinyağlı baklalı enginar tarifi
  • Ağustos 10, 2021

    Pilavın bu versiyonuna bayılacaksınız! Davet sofralarınıza çok yakışacak bu tarif, hem pratik hem de çok lezzetli.

    Zeytinyağlı patlıcanlı pilav
  • Ağustos 06, 2021

    Düşük kalorili ve çeşit çeşit yemeği yapılan kabak, mücver, kabak çorbası, kabak salatası ve yemeği olarak iştah açan sofralarda yerini alır.

     

    Kabak besin değeri yüksek, kalorisi düşük bir sebze olduğu için sık sık tüketilmelidir. Diyet lifleri bakımından zengin olan kabak, zayıflamak isteyenleri uzun süre tok tutar. Birçok faydası olan kabağın bu versiyonuna bayılacaksınız.

    Bi’Zeytinli Kabak Sıyırması Tarifi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR