Blog Başlık

  • Haziran 29, 2021

    Semizotu hem soğuk hem de sıcak tüketilen bir sebze çeşididir. Semizotu Omega-3 içeren bir besleyici sebze olduğu için çok sık tercih edilen bir sebzedir.

    Semizotunun birçok faydası vardır. Uykusuzluğa iyi gelmesi, omega 3 ve E vitamini içermesi tüketici tarafından çok fazla tercih edilmesine sebep oluyor. Ayrıca kalp ve damar hastalıklarına ve bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanında sinir sistemi rahatsızlıklarına da iyi gelmektedir.

    Bi’Zeytinli Semizotu Yaz Salatası Tarifi
  • Haziran 22, 2021

    Nohut, patates, domates, roka ve baharatlarla rengarenk ve nefis bir lezzet:Bi’Zeytinli  İtalyan nohut salatası! Üzerinde sızma zeytinyağı sosu ile nefis bir garnitür ve hafif bir akşam yemeği alternatifi olabilir.

    Sıcak yaz günleri geldiği için, lezzetli bir yaz salatası tarifi olmadan olmaz dedik ve sizlerle paylaşmaya karar verdik. Üzerinde zeytinyağlı sosu ile nefis malzemelerin kombinasyonu olan İtalyan nohut salatası, çok doyurucu bir salata çeşitidir.

    Zeytinyağlı İtalyan Nohut Salatası Tarifi
  • Haziran 22, 2021

    Zeytinyağı ile pişireceğiniz bu kolay peynirli patlıcan lazanya tarifi; lezzetiyle  hafta içi akşam yemekleri için mükemmeldir. Lazanya kullanılmadan yapıldığı için glütensizdir ve düşük karbonhidratlı bir seçimdir. Yapılması biraz zaman alabilir, ancak piştiğinde buna kesinlikle değecektir!

    Fırında Zeytinyağlı Patlıcan Lazanya Tarifi
  • Haziran 22, 2021

    Bi’Zeytinli kurabiye tarifi, geleneksel bir kurabiye lezzetine sahiptir. Ancak, tereyağı yerine Bi'Zeytin Bizim Bahçe Natürel Sızma Zeytinyağı kullanılarak daha sağlıklı hale getirilmiştir. Kurabiye yapımında tereyağı yerine zeytinyağı kullanmak sandığınız kadar tuhaf değil.

     

    Bi'Zeytin Bizim Bahçe Natürel Sızma Zeytinyağı, kurabiyenize kolesterol eklemeden hoş bir doku ekler. Portakal kabuğu rendesi de dahil olduğundan, kurabiyeler harika bir narenciye aromasına sahip olur. Portakal aroması ile yenilenen bu lezzetli, kıtır zeytinyağlı kurabiyeler her damak zevkine hitap ediyor!

    Zeytinyağlı Kurabiye Tarifi
  • Haziran 21, 2021

    İzmir köfte, domates sosu ile buluşturulan köfte, patates ve biberden oluşan pratik ve lezzetli bir ana yemektir. Tencere yemeği olarak ocakta veya fırında pişirilebilir. Kuzu veya dana kıyma ile hazırlanan köfteler karabiber, pul biber, nane ve kimyon gibi baharatlar ile lezzetlendirilir. Üzerinde sosu ile servis edilmeden önce de kıyılmış maydanoz ile süslenir. Genellikle, yanında pilav ile birlikte servis edilir.

    İzmir Köfte Tarifi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR