Blog Başlık

  • Nisan 15, 2021

    Kek hazırlarken sızma zeytinyağı kullanmak, kekin her zaman lezzetli ve nemli bir dokuya sahip olmasını sağlamanın başarılı ve güvenli bir yoludur. Antep fıstığı ve kakule aroması da zeytinyağı ile mükemmel bir uyuma sahiptir. Her biri, keki lezzetli hale getirir!

    Fıstık ve Kakuleli Bi’Zeytinyağlı Kek
  • Nisan 13, 2021

    Uzun, yağmurlu ve soğuk bir kıştan sonra, rengarenk meyveler ve taptaze sebzelerle dolu bir yaza hazır mısınız? Bahçeden doğranmış taze otlarla hazırlanmış bir salata ve yanında sızma zeytinyağı ile lezzetlendirilmiş bu enginar tarifi yaz akşamlarında yeni favoriniz olabilir!

    Zeytinyağlı Enginar Tarifi
  • Mart 23, 2021

    Granola, genellikle paketlenmiş olarak satın alma eğiliminde olduğumuz atıştırmalıklardan biridir. Hazır paketli ürünler her ne kadar pratik olsa da, yüksek oranda şeker ve çok fazla katkı maddesi içerir.

     

    Natürel sızma zeytinyağı ve tatlandırıcı olarak akçaağaç şurubu kullanarak kendi lezzetli ve sağlıklı granolanızı yapmaya  başladıktan sonra hazır paketli versiyonlara dönmeniz çok zor olacak!

     

    Ev yapımı granola tarifinin birkaç önemli avantajı var. Her şeyden önce, içerdiği malzemeler üzerinde  kontrole sahip olursunuz. İçindekiler listesini en sevdiğiniz kuru meyveler ve kuruyemişlerle kendi granolanızı oluşturabilirsiniz vekimse sizi durduramaz! Ayrıca, tarçın ve  kakule gibi baharatlar ekleyerek damağınıza bir iyilik yapabilirsiniz. Son olarak,granolanın ev yapımı versiyonu, paketlenmiş olanlara göre daha ekonomiktir.Bu avantajı  kaçırmak istemezsiniz!

    Zeytinyağlı Ev Yapımı Granola Tarifi
  • Mart 20, 2021

    Size şaşıracağınız bir bilgi verelim. Tereyağı yerine zeytinyağı kullanarak mükemmel çikolata topları yapabilirsiniz!

    Parlak ve lezzetli natürel sızma zeytinyağı, cookie ve kurabiyelere gevrek bir doku katar. Ve daha yoğun kakao aroması ile  tereyağı yerine güzel bir alternatif olmaktadır.r. Hamura ekleyeceğimiz bal ise, tek başına, şekerden daha derin bir tat katar.. Çayın yanındaya da sütle birlikte nefis bir atıştırmalık olan  çikolata toplarına  çocuklar da bayılacak!

    Sızma zeytinyağı, pişirme söz konusu olduğunda hafife alınan bir malzemedir. Ancak kek ve kurabiye tariflerinde tereyağı yerine zeytinyağı kullanmak, lezzetli, benzersiz, aromalı bir tatlı hazırlamanızı sağlar. Tıpkı, tereyağı yerine sızma zeytinyağı ile yapılan bu çikolatalı toplar gibi!

    Zeytinyağlı çikolatalı toplar
  • Mart 19, 2021

    Ekmek, zeytinyağı ve sarımsak ile kendi bruschetta’larınızı yapmaya hazır mısınız?

    Bu pratik ve lezzetli zeytinyağlı bruschetta tarifi, sofradaki herkesin bayılacağı harika bir atıştırmalıktır. Çay sohbetleri, ev partileri, pazar brunchları ve hafif geçirilmek istenen akşam yemekleri için mükemmeldir.

    Kızarmış ekmeklerinizi sarımsakla lezzetlendirmek, minik bruschettalarınızın lezzetini iki katına çıkaracaktır! Pratik bir tarif için, sadece domates ve sarımsak kullanabilirsiniz. Ancak daha eğlenceli malzemeler arıyorsanız, bu tarife bir şans verin!

    Zeytinyağlı sarımsaklı bruschetta tarifi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR