Blog Başlık

  • Mart 19, 2021

    Levrek; ızgara yapılabilen, fırında pişebilen, kızartılabilen lezzetli bir balıktır. Ve zeytinyağlı levrek tarifi, bu yöntemlerden herhangi biriyle pişirildiğinde çok lezzetlidir.

    Bu tarifte, levrek fırında pişiriyoruz ve yağ seçimimizi de natürel sızma zeytinyağından yana kullanıyoruz. Böylece; kalp dostu, sağlıklı ve lezzetli bir akşam yemeği hazırlıyoruz. Zeytin, kırmızı biber, kapari gibi malzemeler de içerdiğinden yanında sadece salata ile birlikte servis etmeniz yeterlidir!

    Fırında Zeytinyağlı Levrek Tarifi
  • Mart 16, 2021

    Geleneksel, alıştığımız, ıslak brownie lezzeti, sürekli genişleyen vegan tatlı tarifleri koleksiyonunda bir yeri edindi! Aşırı tatlı olmayan, zengin bu klasik ev yapımı brownie; süt ve yumurta içermediğinden veganlar için harika bir alternatiftir. Üstelik, sağlıklı ve kesinlikle lezzetli! Yapması da kolaydır. Böylece, çat kapı gelen misafirleriniz ya da bir davet sofrası için sadece 45 dakika içinde hazırlanabilir.

    Vegan Zeytinyağlı Brownie
  • Mart 10, 2021

    Misafirleriniz geldiğinde, mutfağa girip dakikalar içinde hazırlayabileceğiniz bu pratik zeytinyağlı kek tarifi, üzerini ve altını kaplayan şekerleri ile üzeri hafif kıtır dokusu ile de oldukça lezzetlidir. Fırında pişerken limon ve vanilyanın mutfağı saran kokusu, zeytinyağın zengin lezzeti ve kekin yumuşacık dokusu ile çay saatlerinizin yeni favorisi olacak!

     

    Hazırlaması kolay, az malzemeli, yumuşacık, nemli bir kek tarifi arıyorsanız, bu zeytinyağlı kek tarifine bir şans vermenizi öneririz…

    zeytinyağlı kek, zeytinyağlı kek tarifi,
  • Mart 08, 2021

    Şampuan ve saç kremi gibi ürünlerin içerdiği kimyasallar, fön ve ısıl işlemler, boyama sırasında saçlar oldukça yıpranır. İster kırık saç uçlarınız, ister zayıf ve kuru saç telleriniz, kepek probleminiz ya da sadece karışmış saçlarınız olsun, hemen hemen tüm problemlerin muhtemel sorumlusu nem eksikliğidir. Ve natürel sızma zeytinyağı, bilinen en iyi doğal nemlendiricilerden biridir.

    Zeytinyağı, en iyi doğal yağlardan biridir. Zeytin ağaçları genel olarak Akdeniz’de yetiştirilse de, meyvelerinden elde edilen yağ tüm dünyada kullanılır. Yemek pişirmek için sağlıklı bir yağ olarak bilinen zeytinyağı, cilt ve saç bakımı için de iyi bir yardımcınız olabilir.

    zeytinyağı ile saç bakımı, zeytinyağı maskesi,
  • Şubat 24, 2021

    Uzmanlar karbonhidrat, hindistan cevizi yağı da tereyağı tüketimi konusunda fikir ayrılıkları yaşayabilir. Ancak zeytinyağı, yeşil yapraklı sebzeler gibidir; hemen herkes sağlıklı olduğu konusunda hemfikir.

     

    Zeytinyağı Sağlıklı Mıdır?

    Zeytinyağı, en sağlıklı yağlardan biri olarak kabul edilir. Kalp sağlığını olumsuz etkileyen kötü kolesterol seviyelerini düşüren yüksek miktarda tekli doymamış yağ içeriğine sahiptir.

    Zeytinyağı, sağlıklı kabul edilse de, tüm zeytinyağların eşit üretilmediği unutulmamalıdır. En kaliteli ürünü bulma konusunda bilmeniz gereken şeyler düşündüğünüzden daha fazla olabilir. İyi bir başlangıç yapmak için, genellikle zeytinyağı şişelerinin üzerinde yer alan “sızma” kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz.

    kaliteli zeytin yağı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR